Ασφαλιστικό Γραφείο Met Life Αθήνα - Χριστοδουλίδης Λεωνίδας

Ασφαλιστικό Γραφείο Met Life Αθήνα - Χριστοδουλίδης Λεωνίδας

9 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Ακαδημίας 19
Περιοχή: Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103606601-3
Κινητό: -
Τ.Κ.: 10671
Fax: -
Υπεύθυνος: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.agency415metlife.4ty.gr
Το Ασφαλιστικό Γραφείο Met Life με επικεφαλής το Λεωνίδα Χριστοδουλίδη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας εξυπηρετώντας σας καθημερινά σε πάσης φύσεως ζητήματα ασφάλισης.   Έχοντας μια ομάδα καταξιωμένων και έμπειρων επαγγελματιών σχεδιάζουμε και προτείνουμε προγράμματα που αφορούν τις επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές και επιχειρηματικές σας ανάγκες. Στοχεύουμε στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του εκάστοτε πελάτη, διατηρώντας αξιόπιστη συνεργασία με μια από τις πιο ...
9 Επισκέπτες:

Ακαδημίας 19, Αθήνα

9 Επισκέπτες:

Το Ασφαλιστικό Γραφείο Met Life με επικεφαλής το Λεωνίδα Χριστοδουλίδη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας εξυπηρετώντας σας καθημερινά σε πάσης φύσεως ζητήματα ασφάλισης.
 

Έχοντας μια ομάδα καταξιωμένων και έμπειρων επαγγελματιών σχεδιάζουμε και προτείνουμε προγράμματα που αφορούν τις επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές και επιχειρηματικές σας ανάγκες.
Στοχεύουμε στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του εκάστοτε πελάτη, διατηρώντας αξιόπιστη συνεργασία με μια από τις πιο γνωστές ασφαλιστικές εταιρείες. Θέτουμε ποιοτικά και αντικειμενικά κριτήρια ώστε ο πελάτης μας να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί το κατάλληλο εξατομικευμένο πρόγραμμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ασφάλιση Αυτοκινήτου
Ασφάλιση Υγείας
Ασφάλιση Κατοικίας
Ασφάλιση Σκάφους
Ασφάλιση Επιχείρησης
Προστασία Οικογένειας
Σύνταξη
Γενικές – Ειδικές Ασφάλειες
9 Επισκέπτες:

Ακαδημίας 19
Αθήνα

Τηλέφωνο: 2103606601-3

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: